vecka 36 2019

 
hej igen bloggen det var ett tag sedan! det er blivet høst och tänkte kicka igång säsongen med ett inlägg med lite nedslag i ugen som gått (uge 36). för en vecka sedan exakt kunde jag ta sista doppet i havet rätt klar med sommaren skall erkännas var jag faktiskt. 
 
sen kom louise hjem!! ordningen återställd hade saknat henne meget
 
när skolan startat bjöd vi över herman o axel på risotto och rasmus paludan brände koranen utanför fönstret. riktigt sjukt. sånt händer inte på södermalm berättade herman :( 
 
"k" lagade åtta matlådor och en äppelpaj en kväll sen spelade vi vändtia med de svåra reglerna 
 
vi er igang med portfolio och praktik på skolen nu vilket känns orimligt för vad _kan_ man eg?? det bjöds på föreläsningar från andra studenter o deras praktikupplevelser och det var en riktig stackare som blivit stockholm syndromad på sin praktik :( aja den sitsen sätter man väl sig inte i iaf och den gubben stod ju fortfarande på benen så hur illa kan detta gå. hej o hå
 
jag ritade en axonometri av huset jag växte upp till t bror min i födelsedagspresent och behövede lite referensbilder då minnet svek i vissa hörn så spadserade loss i bildarkivet o hittade denna bild tex. inte konstigt att man inte hade några vänner i högstadiet ändå som jag skrev till amanda. h e r r e g u d
sen blev det weekend!! och jag åkte upp till hedemora för kräftskiva med nära och kära. vi var på loppis bla, hittade denna fina lilla radio men köpte ej!! jättteliten var den! men köpte: en orange hålslagare. mkt inspirerad av att amanda har blivit med PÄRM så tänkte göra exakt samma sak och börja slå hål i papir och sätta in i pärmar mmmmm. höstmys. 
reste måånga timmar upp o ned för denna helg men kan ju va skönt att träffa mamma o känna lukten av mossa när det stormar av stress i storbylivet annars. jag har smakat kir (över förväntan), badat badtunna, berättat sanningar om danskar, läst fysiska morgon och kvällstidningar, ätit kantareller och spelat buzz med mina kusiner. det är sjukt att det kändes som det inte gått någon tid alls sen vi sågs sist. kändes verkligen som vi fortfarande var 11 år dvs på den tiden när vi ändå sågs minst tre intensiva tillfällen om året. det fick mig o tänka på att ens personlighet redan är bestämd där när man är 11/12 att man kommer va exaaakt likadan hela livet. självklart inte. men till stor del. och  det tänkte jag på. 
 
nu väntar en skitjobbig vecka :( : 
usch så fullt i kalendern.
ny kurs med grupparbete = kan inte fly.
fixa allt för resan vilket bla innebär: ringa min läkare med 1,2 rating på yelp och be om ny tid hos hnm o hans skräcködla till receptionist. men också söka visum o sånt.
sätta ihop portfolion som eg skulle va klar i fredags men självklart inte är det då man står med självhat till upp över öronen. det här med praktik är så sjukt. här börjar man studera på universitetet och skaffar nya vänner och det är all fun and games tills vi slängs ut i gladiatorarenan also known as RIVALITET och ska kämpa om samma praktikplatser. det känns onaturligt.
ska också ha loppis lol pga behöver bli av med ton av kläder och prylar om ni är sugna på lite jeansshorts eller en sån där topp med en volang runt midjan är det bara att svänga förbi på söndag.
jag och anna ska också ses det är o t e ro l i g t att hon bor i samma stad som mig igen. säger det in var och varannan mening till folk jag träffar "visste ni att anna flyttat hit? :D". förhoppningsvis kan vi börja spåna på några prator till vår kommande gemensamma danska pod "stormens udvikling". 
 
men vi får se hur det går den som överlever får se!
 
tack för titten!
Allmänt | | Kommentera |
Upp