Ledig tisdag

I tisdags mötte jag upp Amanda och Antonio på ett café på Brick Lane för att carpa. Med en takeawaykaffe från Beagle slog jag mig ned vid dem och Antonios kompis och gjorde mkt härligt konstigt intryck på honom genom att berätta en skoj och ej bloggvänlig story om kvällen innan. Efter det droppade vi av honom och gick till Rough Trade för att köpa biljetter till Courtney Barnett men de var slutsålda. Antonio köpte dock skivor istället och sen tog vi buss 8:a till Hackney. Jag var äkta tredje hjul och swipeade upp mitt dyra 3G-nät hela vägen till kanalen.

Promenerade förbi tusen warehousekollektiv och töntig politisk graffiti genom Hackney Wick till Crate Brewery. Åt och drack det _absolut_ bästa jag vet: sweet potato walnut stilton-pizza och crates IPA. Mm änglarna grät. 
 
Sen åkte vi till Bethnal Green för att titta förbi på Antonios café för lite gratiskaffe och chokladkaka. Efter det mötte Amanda och jag upp Anna, Maria och Olivia på Old Shoreditch Station för att direkt gå vidare till The Bridge.
 
Där hade de mjuk och fin inredning som jag älskade. 
 
Dock var ölen dyr och servicen så knäpp. Servitrisen spillde ut vår öl och bad oss flytta på bordet istället för att be om ursäkt. Vi skrattade. 
 
Amanda drog efter en stund för att citat "måla ett golv och lyssna på techno" och efter ett tag drog vi andra också. Vi sa hejdå till Maria och Olivia utanför mitt jobb och Anna och jag gick in för att äta lite.
 
Vi drack vår favoritöl från Kernel och åt cheddar and leek foccacia och chips. Min favoritmanager i lobbyn jobbade och vi fick discount på allt och tindrade åt varandra. När universums snyggaste par kom och satte oss bredvid oss och hånglade började vi prata om att vara kär och vadfanmanskagöraiframtiden ännu en gång. 
 
När Ace stängde gick vi tipsy hem igen med ett stopp på Brick Lane Bagels. Hängde ett tag i köket innan José stack huvudet ur sitt rum och skrek "for fuck sake" och vi sa god natt.
Astrid | | Kommentera |
Upp