Café 338

Eftersom medlemmarna i 3 Tyler House officiellt har blivit folk som brunchar såg vi som var lediga denna eftermiddag inga anledningar till att inte bruncha en onsdag som denna. Så sagt och gjort sminkade vi oss lite till Todd Terje och drog ut runt lunch. 


Anna klär på sig ytterkläder i Maya och Annas rum.
 

Sen gick vi ut! Detta kan man finna på marken utanför våran port då jag fick feeling när jag spraymålade om ett IKEAbord häromveckan
 

Supergrått väder och till och med lite regn på Brady Street. Gör dock inget för det har regnat ca såhär många dagar sen vi flyttade hit: 0. 
 
Vi gick genom Weavers Fields upp till Bethnal Green Road. Väldigt platt park men jag gillar den! Gillar att man kan se skyskraporna i Aldgate från den. Vill chilla här i vår. 
 

Till Café 338. Tredje gången Amanda var där och fjärde gången jag var där. Vet inte ens hur det blivit så förmodligen för det är superbilligt och tar oss ca fyra minuter att gå hit. Vi hade tur och fick ett bord på en gång trots att stället var helt fullt med 50% hipsters och 50% byggarbetare. 
 

Premiär för Anna! Hon var mycket skeptiskt och, citat, "gillar inte en massa saker på en stor tallrik" men köpte en halloumi breakfast i alla fall. På en stor tallrik. 
 
Amanda och jag njöt. Köpte en chokladmilkshake som smakade noll choklad men hade roligt skum och kostade två pund.  Hade även blött hår för var tvungen att tvätta håret då jag skjutit upp det i en vecka och min hårbotten kliade oups. Skyller på Anna och Mayas dåliga inflytande på mig.
 
Sen åt vi! Deras mat är ok men superbillig och man får sjukt stora portioner så det är nice. Kände inte hunger på X timmar efter detta. Anna gav stället sitt godkännande och efter att ha dricksat alla våra kopparfärgade mynt vi kunde gräva fram gick vi hem igen och jag och Amanda åkte och jobbade och Anna gick väl på något museum. 
 
Allmänt | | En kommentar |
Upp